Skip to content

Opzoek naar een sterke DTP'er?

Creatief, Snel, en Betrouwbaar

Meer dan 12 jaar ervaring

Met meer dan 12 jaar ervaring in de wereld van het grafische vak heb ik een breed scala aan vaardigheden en expertise opgebouwd. Mijn loopbaan heeft mij in contact gebracht met diverse industrieën en klanten, waardoor ik een diepgaand begrip heb ontwikkeld van wat er nodig is om zowel visueel als commericeel aantrekkelijke en effectieve communicatie te creëren.

Diverse bedrijven gingen je al voor:

Gedurende mijn carrière heb ik samengewerkt met een aantal toonaangevende bedrijven, waaronder:

  1. Dolfinarium Harderwijk – Hier ben ik sinds 2015 verantwoordelijk geweest voor de gehele vormgeving op zowel het park als buiten het park. Denk daarbij aan flyers, posters, abri’s, mailingen, parkbewijzering, maar ook de vormgeving van online campagnes en digitale nieuwsbrieven. 
  2. people@places – Inmiddels uitgegroeid naar meer dan 20 locaties in Nederland en ben ik sinds 2017 verantwoordelijk voor de website. Daarnaast verzorgd ik veel drukwerk en voorzien we nieuwe locaties van alle signing.
  3. Kok Experience, Kok CinemaxX, Mr Lely – Voor dit leisure bedrijf verzorg ik al sinds 2016 vele diverse reclame uitingen. Denk daarbij aan advertenties, flyers, spandoeken, stickers, menukaarten en nog vele andere uitingen.
  4. Batavialand – Voor dit Lelystadse museum ben ik sinds 2017 actief voor allerlei reclame uitingen. Denk daarbij aan de plattegrond, posters, abri’s, advertenties, bebording, en regel ik veel drukwerk voor het

Wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen

Mijn uitgebreide ervaring en veelzijdigheid als DTP’er stellen mij in staat om jouw projecten van begin tot eind te beheren. Wat je van mij kunt verwachten:

  1. Strategisch Ontwerp – Elk project wordt aangepakt met een strategische blik. Ik zorg ervoor dat de visuele elementen niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de communicatiedoelen.
  2. Consistente Kwaliteit – Mijn oog voor detail garandeert dat elk project, groot of klein, wordt uitgevoerd met een hoog niveau van precisie en kwaliteit.
  3. Snelle Turnaround – Dankzij mijn efficiënte werkwijze kun je rekenen op snelle oplevering van de projecten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
  4. Samenwerking en Communicatie – Ik werk nauw met je samen en houd je op de hoogte van elke stap in het proces. Jouw feedback en visie zijn essentieel voor het eindresultaat.

Mijn doel is om jouw ideeën en behoeften om te zetten in visuele meesterwerken die jouw boodschap krachtig overbrengen. Neem contact met mij op om te bespreken hoe ik je kan helpen bij het volgende project en ontdek de mogelijkheden die mijn jarenlange ervaring en passie voor DTP kunnen bieden.

Mijn werkwijze

Ik ben gewend om op drie verschillende manieren te werken, maar bij mij is altijd alles bespreekbaar. Zo kan ik werken op basis van een maandelijks budget, het wel bekende uurtje factuurtje of op basis van nacalculatie. Heb jij liever een offerte voor elk project(je) of wil je werken op basis van een strippenkaart? Ook dat is mogelijk. Je zult begrijpen dat

Verzekerd van

Een prangende vraag?

Ik doe er alles aan je dezelfde dag nog van een reactie te voorzien. Zelfs buiten kantooruren. Soms lukt dat echter niet omdat je vraag wat complexer kan zijn.

Wat mijn klanten zeggen…

…en waar ik blij van word

foto_beau_nellissen
Na enkele prettige kennismakingsgesprekken, besloot ik de samenwerking aan te gaan omtrent het ontwerp van mijn website, mijn bedrijfslogo, het omtoveren van ideeën tot grafische ontwerpen, product afbeeldingen en drukbestanden voor kleding en ondersteuning bij het onderhouden van mijn webshop. Patrick werkt zeer nauwkeurig, punctueel en klantgericht. Hij kan goed inschatten wat de klant wil, speelt hierop in en is altijd zeer goed bereikbaar voor advies. Vooral zijn service is uniek. Patrick is uitzonderlijk snel met de uitwerking van opdrachten en zelfs voor ‘spoedjes’ te bereiken. Kortom, zeer tevreden met de samenwerking en de diensten van Patrick Adam. Dankzij zijn grafische vormgeving een succes van mijn onderneming ‘Beau&Zeau’.
Beau Nellissen
Beau & Zeau
foto_dolfinarium-2
Het Dolfinarium werkt al jaren met volle tevredenheid met Patrick Adam samen. Patrick heeft voor ons mooie projecten gedaan zoals het vernieuwen van de routing in het park en daarnaast talloze advertenties en borden vormgegeven. Voor een spoed klus kloppen we nog steeds bij Patrick aan.
Alex Tiebot
General Manager / Dolfinarium Harderwijk
foto_kok
Voor ons bedrijf Kok Experience B.V. & Kok Tankstations B.V. verzorgt Patrick de grafische uitingen. Dit is heel divers van iedere week het weekprogramma voor Kok CinemaxX, een uitgebreide marketingcampagne met banners, plafondhangers en flyers, een spandoek voor de wasstraat, de menukaart van het restaurant tot de algemene folder. Er kan altijd veel last minute geregeld worden en alles wordt op tijd verzorgd. Patrick is erg creatief en zorgt altijd voor meerdere mogelijkheden! Hij denkt ook altijd erg mee met ons idee en huisstijl. De empathie, flexibiliteit en snelheid werkt voor ons erg prettig.
Astrid Kok
Kok Experience B.V. & Kok Tankstations B.V.
foto_erik_werners
We hebben via Patrick Adam al meerdere websites laten bouwen. Zowel het ontwerp als de uitvoering ligt steeds in handen bij Patrick Adam. We zijn erg tevreden over de snelheid van werken en opleveren. Aangezien we nu wat langer samenwerken met Patrick Adam merk je duidelijk dat hij steeds beter de voorkeuren leert kennen voor wat betreft ontwerpen en stijl die onze voorkeur hebben. Hierdoor kan hij snel de juiste huisstijl ontwerpen. Ook laten we Patrick regelmatig foldermateriaal en andere marketinguitingen maken. Dit werkt erg efficiënt voor ons. Patrick is zeer flexibel en geen deadline is hem te gek!
Erik Werners
Directeur / WL Hospitality Group BV
foto_dennis_plant
Patrick Adam heef voor mijn bedrijf een schitterende website gemaakt met scherpe uitspringende foto’s die zo geplaatst zijn dat de website een overzichtelijke uitstraling behoud. De bestelpagina zit goed in elkaar met een gemakkelijke omgang van bestellen. Bij advies of oplossing van een probleem kan ik zo bij hem langslopen op kantoor en lost Patrick het direct voor mij op. Ook heeft hij de website zo gemaakt dat het gebruiksvriendelijk zelf te onderhouden is.
Dennis Plant
Yoolz Lunchroom & Catering Harderwijk

Aanvragen

Wil jij je DTP werkzaamheden uitbesteden? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op! Samen komen we er wel uit!