Skip to content

Grafische Vormgeving

Consistent en herkenbaar

Iets tastbaars meegeven

Er zijn veel mogelijkheden om klanten te bereiken. Er zijn mogelijkheden voor de korte termijn communicatie: flyers, maar ook gericht voor de langere termijn, waaronder de brochure. Het zijn niet altijd de meest moderne middelen om te communiceren, maar ze zijn wel effectief. Het is daarom zeker de moeite waard om te investeren in goede communicatiemiddelen.

De uitrol van jouw bedrijfsidentiteit

Bij een ontwerp zijn er een paar begrippen noodzakelijk: creativiteit heldere communicatie, herkenbaarheid en de onderscheidende kracht en consistentie. Van het kleurinstellingen, lettertypes tot de gehele opmaak. Het gehele ontwerp passend gemaakt binnen de (nieuwe) huisstijl.

Wat ik zoal kan doen

Een greep uit wat ik voor je kan doen. Alles op het gebied van drukwerk kan geregeld worden in een handomdraai. Door samenwerkingen met verschillende drukkerijen kan het drukwerk snel geleverd worden.

Wat kan ik zoals voor je doen?

Logo’s & huisstijlen, advertenties, brochures ,posters, flyers, folders, direct Mailing, nieuwsbrieven, POS materiaal, gevelreclame, websites, webshops, leveren van drukwerk

Waarom

Een prangende vraag?

Ik doe er alles aan je dezelfde dag nog van een reactie te voorzien. Zelfs buiten kantooruren. Soms lukt dat echter niet omdat je vraag wat complexer kan zijn.

Logo & Huisstijl

Een sterk ontwerp is de vertaling van jouw merk. Het bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van de ontvanger.

Websites

Het online visitekaartje van jouw bedrijf of merk is de website vaak het eerste contactmoment met jouw klant.

Verder doorgroeien

Nadat je huisstijl klaar is kan er gekozen worden om deze stijl ook in een nieuwe website en op andere grafische uitingen door te voeren.

Aanvragen

Heb je aan de hand van de informatie op deze pagina nog vragen? Neem dan contact op. Ik help je graag!
Op zoek naar een vernieuwde logo & huisstijl voor je onderneming of ben je een startende ondernemer die een logo & huisstijl nodig heeft? Vul dan vandaag het formulier in. Ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.