Skip to content

WordPress Onderhoud

Volledig ontzorgt met de 8 standaarden.

Online zijn zonder zorgen

Het WordPress CMS is met meer dan 25% het meest gebruikte CMS systeem wereldwijd. Daarom is professioneel onderhoud aan je WordPress website noodzakelijk. Het zorgt voor een snellere, maar bovenal veiligere website.

Updates

Updates van het WordPress CMS, de plugins en template volgen elkaar razendsnel op. En vanwege de populariteit van WordPress, is het ook regelmatig doelwit van kwaadwillende die via een verouderde WordPress omgeving spam willen verspreiden, of erger, je website willen hacken.

Ongewenste bezoekers: doei!

Tot slot wordt niet alleen de snelheid en uptime van je website bewaakt. Er wordt hard ook ingegrepen bij ongewenste bezoekers. Vreemde patronen worden automatisch geblokkeerd en ik help je met beschermende maatregelen die ervoor zorgen dat je website veilig blijft.

Waarom

Een prangende vraag?

Ik doe er alles aan je dezelfde dag nog van een reactie te voorzien. Zelfs buiten kantooruren. Soms lukt dat echter niet omdat je vraag wat complexer kan zijn.

Net een auto

Als je wilt dat je website ook in de toekomst goed blijft functioneren, dan is het belangrijk om goed onderhoud te verrichten.
Vergelijk het maar met het onderhoud van een auto. Wellicht een bijzondere vergelijking te noemen, maar het is hiermee makkelijk uit te leggen. Door je auto goed te laten onderhouden, kun je veel problemen voorkomen. Zo werkt het ook met een WordPress website. Goed onderhoud voorkomt serieuze problemen, maar het biedt net zoals bij een auto geen garanties. Het verkleind de kans dat je website niet meer functioneel werkt enorm. Daarnaast is de kans velen malen kleiner dat je website gehackt wordt.

Zelf gemaakt

Als je zelf een WordPress website hebt gemaakt of hebt laten maken bij een andere partij, scan ik eerst de volledige website.
Ik controleer de huidige WordPress versie, de veiligheid van plugins en wie de ontwikkelaar is. Als daar geen bijzonderheden uit voort komen kan de website toegevoegd worden aan één van de Managed WordPress hosting platformen.

Altijd de standaard

Met deze standaarden ben je verzekerd van een goed functionerende WordPress omgeving die snel en veilig is. Mochten er toch problemen ontstaan, dan zal dat binnen een mum van tijd worden opgelost.

WordPress updates

WordPress updates worden gecontroleerd en binnen no time uitgevoerd.

Thema updates

Wanneer gebruik wordt gemaakt van een thema, dan wordt de update uitgevoerd als deze beschikbaar komt.

Plugin updates

Plugins worden van te voren uitvoerig getest voordat er een update plaats vindt. Vervolgens worden de updates zorgvuldig uitgevoerd.

Dagelijkse backups

Elke dag worden er backups van je bestanden én database gemaakt. Zo hoef jij je niet druk te maken om bestanden kwijt te raken!

Dagelijks security check

Dagelijks worden er Security Checks uitgevoerd. Daarnaast wordt er hard ingegrepen bij ongewenste bezoekers.

24/7 uptime monitoring

Je website wordt 24/7 bewaakt. Mocht je website offline gaan, wordt er direct actie ondernomen om het op te lossen.

Database opschonen

Een schone database zorgt voor een stabielere en veilige WordPress omgeving. Overbodige informatie wordt zorgvuldig verwijderd.

Premium plugins

Maak kosteloos gebruik van de premium plugins van Gravity Forms, WP Rocket & Security.

Veel gestelde vragen

Een keuze maken met wie je gaat samenwerken kan soms een lastige en spannende keuze zijn. Je moet daar immers goed over nadenken. Om je het gemakkelijker te maken, geef ik je alvast zes zekerheden. Alsjeblieft.

Kan ik het onderhoud niet zelf?

Als je zelf een WordPress website hebt gemaakt of hebt laten maken bij een andere partij doe ik eerst een volledige scan op de website. Ik controleer de huidige WordPress versie, de veiligheid van plugins en wie de ontwikkelaar is. Als daar geen bijzonderheden uit voort komen kan de website toegevoegd worden aan één van de Managed WordPress hosting platformen.

Kan je mijn website onderhouden?

Als je zelf een WordPress website hebt gemaakt of hebt laten maken bij een andere partij doe ik eerst een volledige scan op de website. Ik controleer de huidige WordPress versie, de veiligheid van plugins en wie de ontwikkelaar is. Als daar geen bijzonderheden uit voort komen neem ik het onderhoud graag over.

Wat is het voordeel van onderhoud?

De ontwikkelingen van het WordPress CMS gaan razendsnel. Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress CMS beschikbaar, maar er worden ook regelmatig nieuwe versies van plugins en templates gelanceerd. Structureel onderhoud van de WordPress website is dan ook erg belangrijk. Door deze updates bij te houden, blijft je website veilig, up-to-date en tevens de snelheid van je website blijft gewaarborgd.

Wanneer worden de updates doorgevoerd?

Vrijwel alle updates worden direct doorgevoerd als deze beschikbaar komt. Sommige updates moeten eerst getest worden voordat het doorgevoerd kan worden. Voorafgaand aan elke update wordt er een backup gemaakt.

WordPress Managed Hosting

Ga online op super snelle cloud servers die geoptimaliseerd zijn voor WordPress.

Websites

Het online visitekaartje van jouw bedrijf of merk is de website vaak het eerste contactmoment met jouw klant.

Verder doorgroeien

Wordt volledig ontzorgd met de WordPress Hosting en het WordPress Onderhoud pakket. Geen zorgen dat er wat fout gaat. En als het fout gaat, wordt dat zo snel als mogelijk opgelost.

Aanvragen

Wil jij je WordPress Onderhoud vakkundig laten uitbesteden? Vraag dan snel naar de mogelijkheden. Ik help je graag!
Geen omkijken meer naar het onderhoud van je website, de stress dat het updaten fout gaat. Of dat een backup niet volledig geslaagd is? Ik beoordeel of je website er klaar voor is en verhuis hem volledig kosteloos! Vul dan vandaag het formulier in.