Skip to content

Een leven zoals jij voor ogen hebt

Denise van Beek

Klant

Denise van Beek

Case

Website, Huisstijl, Grafische vormgeving

Branche

Mensen & samenleving

Denise van Beek

Leef je veelal op de automatische piloot en ben je voornamelijk bezig met de verwachtingen van anderen? Denise van Beek helpt je om jouw pad naar innerlijke rust te bewandelen. Zodat jij, stap voor stap, kan leven vanuit jouw kern en het leven kan leiden waarvan je droomt.

Websites

Coach in Lifestyle & Persoonlijke Ontwikkeling

De website geeft een warme en persoonlijke touch aan de dienstverlening van Denise. Alles met een open karakter, net zoals haar dienstverlening. Vanaf de buitenkant lijkt dit dan misschien een ‘standaard’ website, maar niks is minder waar. Naast de algemene informatie die je op een website kunt vinden, zit er een compleet afgeschermd systeem in de website om een online cursus te kunnen volgen. Met dit systeem kan de client zichzelf direct online registeren én betalen. Voor de betalingen werken we samen met Mollie. Nadat een client een account heeft aangemaakt worden alle e-mails volledig geautomatiseerd en heeft de client toegang tot een complete eigen omgeving.

Huisstijl

Zo vrij als een vlinder

Denise kwam bij mij met de vraag om voor haar nieuwe bedrijf een complete huisstijl en website te ontwikkelen. Na diverse brainstorm sessies en vele concepten verder is er gekozen om een ‘vlinder’ te gebruiken als beeldmerk. En voor strakke, maar sierlijke typografie. Voor de kleuren hebben we gekozen om gebruik te maken met warm en natuurlijke kleuren. In de complete huisstijl is de bruine kleuren in combinatie met beige leidend. De groene kleuren hebben we bijgevoegd om elementen te accentueren.

Voor de mensen een scherp oog; als je goed kijkt, zie je in de vlinder de letters ‘D’ en ‘B’.

Voor mijn bedrijf heeft Patrick het logo, de huisstijl en website gemaakt. De samenwerking heb ik direct vanaf het begin als heel prettig ervaren. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en naar je wensen geluisterd. Deze wensen weet hij te vertalen naar datgene wat je voor ogen hebt. Dit resulteert dan ook in een prachtige website die precies aansluit bij wat ik in gedachten had. Patrick is servicegericht, vriendelijk en staat voor je klaar. Hij is bereid om net dat stapje meer te zetten. En dat is direct terug te zien in wat hij creëert. Kortom: een fijne en opbouwende samenwerking die heeft geleid tot een eindresultaat zoals ik voor ogen had!