Skip to content

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa

Dolfinarium

Klant

Dolfinarium

Case

Grafische vormgeving / Drukwerk & Social Media

Branche

Leisure

Zoveel te beleven in één dag!

Het Dolfinarium te Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Het welzijn van de dieren is de hoogste prioriteit. Van dolfijnen tot zeeleeuwen en walrussen. Het krachtigste wapen is de educatie van het Dolfinarium. Tegenwoordig met een groot waterpark.
Grafische vormgeving

Van concept naar werkelijkheid

Als eindverantwoordelijke van alle reclame (print) uitingen die het Dolfinarium naar buiten bracht, heb ik mij in totaal twee jaar verbonden aan het Dolfinarium in de functie als Grafisch Vormgever.

Mijn taak was om alle reclame uitingen sluitend te maken in de vernieuwde huisstijl die destijds nog in ontwikkeling was. Ik heb daarmee aan de basis gestaan van de complete make-over van het Dolfinarium. Naast de uitingen van het Dolfinarium heb ik ook gewerkt aan reclame-uitingen voor Linnaeushof, Neeltje Jans en het Belgische Boudewijn Seapark die ook onderdeel zijn van het Spaanse Aspro Parks.

Het grootste project wat ik heb opgeleverd is de park bewijzering en bebording. Het hele park is volledig vernieuwd naar een goede aanduiding die voor iedereen te begrijpen is en in lijn ligt met het tijdenschema wat de bezoekers ontvangen. Zoeken is hiermee verleden tijd.

Online

Website & Social Media

Naast de grafische klussen was het beheer van de website ook onderdeel van de taken die ik uitvoerde.

Van het aanpassen van pagina’s, het toevoegen van complexe formulieren en oplossen van technische problemen voerde ik uit. Het Dolfinarium is ook veel actief op Social Media. Hiervoor heb ik i.s.m. de content bedacht, gemaakt en gepland.