Van het mooie Harderwijk naar het prachtige Ermelo!

Ik ben verhuisd!

Een nieuwe locatie

Wellicht heb je de afgelopen tijd al wel gehoord dat ik druk bezig ben geweest om van mijn kantoor in Harderwijk naar een nieuw kantoor in Ermelo te verhuizen. Sinds 1 juli, werk ik vanuit ons nieuwe kantoorpand in Ermelo.

Ongeveer twee jaar lang heb ik een kantoor gehad in Harderwijk aan de Daltonstraat. Daar heb ik vele nieuwe klanten mogen verwelkomen en helaas een enkeling ook zien gaan. Ik huurde daar een kantoorruimte van [email protected] wat uiteindelijk één van de klanten is geworden.

In ons nieuwe pand hebben we veel meer vierkante meters. Er hoefde gelukkig niet heel veel te gebeuren. Het kantoorpand is nog nieuw en konden dus vrijwel direct dit pand betrekken.

Nu moet ik als ‘ons’ praten, aangezien ik dit nieuwe kantoor niet alleen huur. Samen met Diamond Productions en Online Results huren wij dit kantoorpand. Samen bundelen we onze krachten om onze klanten te voorzien van extra dienstverlening. 

Je bent welkom om een kijkje te nemen in ons nieuwe kantoor.

Verwerk je het nieuwe adres in je administratie?
Middelerf 8b
3851 SP Ermelo

De contactgegevens blijven hetzelfde:
T 0341 700 287
E [email protected]

Waarom