Skip to content

Hello, is it me you’re looking for?

Gedreven door pure passie, ambitie en creativiteit. Gericht op resultaat.

Veluwse nuchterheid

Geboren en getogen in het Veluwse Ermelo en werkend vanuit Hanzestad Harderwijk. Pure passie en ambitie is mijn grootste drijfveer. Duidelijk, direct, vrolijk en betrouwbaar. Dat voel je en zie je terug in al mijn creaties.

Je kunt mij inhuren voor het maken van WordPress websites en webshops, grafische vormgeving, logo’s en huisstijlen. Ik werk en heb gewerkt voor verschillende grote A-merken, Dolfinarium en Walibi Holland, maar ook voor middelgrote bedrijven en zelfstandige.

Het is natuurlijk fijn om voor grote merken te mogen werken, maar voor mij telt vooral de waarde die we samen kunnen toevoegen voor jouw klanten. Met de juiste mix van creativiteit, visie, betrokkenheid en flexibiliteit kunnen we samen jouw doel behalen.

De zes zekerheden

Een keuze maken met wie je gaat samenwerken kan soms een lastige en spannende keuze zijn. Je moet daar immers goed over nadenken. Om je het gemakkelijker te maken, geef ik je alvast zes zekerheden. Alsjeblieft.

Pixel Perfect

Alles draait om de kleinste details. Pixel perfect. Elk design. Steeds weer opnieuw.

Geen loze beloftes

Geen dure woorden en absurde offertes. Wel absurde kwaliteit zonder kapsones.

Lange liefde

Eenmalige projecten zijn leuk, maar lange relaties nog leuker. Als je me nodig hebt, ben ik er.

Tevreden klanten

Eenmalige projecten zijn leuk, maar lange relaties nog leuker. Als je me nodig hebt, ben ik er.

Bereikbaar

Snel en accuraat, vaak dezelfde dag nog een antwoord op je vraag, zelfs via Whatsapp.

You'll never walk alone

Samen sta je sterker. Daarom werk ik samen met andere (online) proffesionals voor het gehele traject.

Maatschappelijk betrokken

Naast de inspanning voor mijn klanten, ben ik ook maatschappelijk betrokken bij verschillende projecten. Ik draag dan ook meerdere stichtingen en verenigingen een warm hart toe. Benieuwd of ik wat voor jouw vereniging of stichting kan betekenen? Neem dan even contact met mij op.

s.c. DeVeDo

Patrick Adam heeft een bestuurlijke functie bij de grootste rolstoelbasketbal vereniging van Nederland; s.c. DeVeDo uit Ermelo. Doormiddel van ondersteuning van internetprojecten, communicatie en pr ondersteun in deze vereniging.

Basketball Experience Nederland

Voor de stichting van Basketball Experience Nederland heb ik o.a. de branding en website verzorgd van de Dutch Battle en ben ik regelmatig actief. In 2016 heb ik tijdens het Dutch Battle de gehele online campagne onder handen genomen.

Hoofdstad Aanspanning

Voor de van oorsprong Amsterdamse vereniging “Hoofdstad Aanspanning“ dat sinds 1 januari 1981 actief is op het gebied van het organiseren van koetsritten verzorgt Patrick Adam het technische onderhoud en hosting van de website.