Skip to content

Basketball Experience NL brengt werelden bij elkaar

Basketball Experience Nederland

Klant

Basketball Experience Nederland

Case

Website met webshop, Grafische vormgeving & Drukwerk

Branche

Sport

Ervaar basketbal in een rolstoel!

Door rolstoelbasketbal te laten ervaren op allerlei niveaus, bij verschillende leeftijdscategorieën, van bedrijf tot vriendengroep, van evenement tot cursus, zorgt stichting BEN voor een positieve invloed op de beeldvorming van gehandicaptensport.
Websites

Meer dan een website

De website is compleet vernieuwd, waarbij er specifiek rekening is gehouden met een fijne werking op smartphone.
In het heldere ontwerp is door gebruik te maken van de huisstijl kleuren met veel wit ruimte te werken, rekening gehouden dat de website voor elke doelgroep geschikt is om te lezen. Daarnaast is de website ontwikkeld in meerdere talen. Het doel van de website is om de mensen te informeren en op de hoogte te houden van de bezigheden van Basketball Experience Nederland.
Webshop

Leverancier voor de sporter

De website heeft mogelijkheid om producten te verkopen. In de webshop verkoopt Basketball Experience Nederland rolstoelen en de onderdelen daarvan.

 Er wordt samengewerkt met een externe partner om alle betalingen vlekkeloos en veilig te laten verlopen. Daarnaast is het mogelijk om uitgebreide rapporten in te zien op het gebied van omzet en voorraad.

Donatie mogelijkheden

Samen sta je sterker!

Basketball Experience Nederland is een stichting speciaal voor de sporter. Doordat het een stichting is, moeten zij het voornamelijk hebben van donaties en giften.

Om de donaties naar een volgend level te kunnen brengen is er een optie in de website gebouwd om directe donaties via de website te laten verlopen. De bezoeker kan kiezen voor een eenmalige donatie of een donatie die maandelijks terug komt. Zowel de eenmalige als maandelijkse kosten worden automatisch geïncasseerd.
Drukwerk

Jaarlijkse terugblik

Basketball Experience Nederland is een stichting wat door velen vrijwilligers, donateurs en sponsoren ondersteunt wordt. 

Speciaal voor hen wordt er jaarlijks met een terugblik stilgestaan bij wat de stichting het afgelopen jaar allemaal bereikt heeft.