Skip to content

Werken was nog nooit zo leuk!

people@places

Klant

people@places

Case

Website, Grafische vormgeving / Drukwerk & Narrowcasting

Branche

Facilitaire dienstverlening

Hét nieuwe werken doe je bij people@places

people@places is er voor de accountmanager, zzp’er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantoorruimte nodig heeft. people@places is een verhuurconcept en heeft locaties in Midden- en Oost-Nederland.
Websites

Zeker geen spoileralert

De website is in alle opzichten strak en helder gehouden. Het ontwerp helpt je door de vele witruimtes en duidelijke teksten.
We geven een compact maar compleet overzicht van de mogelijkheden die people@places te bieden heeft. We voorkomen een ‘spoiler’ op de website en creëren een goede beleving. Het doel van de website is om ondernemers te inspireren en vervolgens daadwerkelijk gebruik te maken van de faciliteiten van people@places.
Narrowcasting

Toegankelijk en helder!

Naast het persoonlijke ontvangst door de gastheren/-vrouwen is de narrowcasting een ondersteund middel om de bezoekers te informeren waar de ondernemers zijn gevestigd op de verschillende locaties.
Om de narrowcasting op alle locaties te gebruiken hebben we een uitgebreid CMS ontwikkelt waarin per locaties de slides opgemaakt kunnen worden. De mogelijkheden zijn daardoor onbeperkt.
Drukwerk

Achterhaald communicatie middel?

Of drukwerk achterhaald is? Zeker niet! Met drukwerk kun je je onderscheiden van de concurrentie.
Naast de online communicatie zijn we ook druk bezig geweest met nieuwe folder materialen. De folder is zo ontwikkeld dat het eenvoudig gepersonaliseerd kan worden per locatie.