Skip to content

WordPress Hosting

Snel en veilig online

Razendsnel & veilig

Het gebeurt grotendeels achter de schermen, maar het is de basis van jouw online succes. Je hebt immers een webserver nodig om je website 24 uur per dag en 7 dagen per week online te hebben. Voordat je ‘website online zetten’ uitgesproken hebt, heb ik het al voor je geregeld. Razendsnel. Dat is waar we samen voor gaan, net zoals mijn dienstverlening.

24/7 monitoring

Ik hoef je niet te vertellen hoe belangrijk de snelheid van een website is. Naast dat je bezoekers een snelle website eisen, doen zoekmachines dat ook steeds vaker. De website wordt bij livegang volledig geoptimaliseerd om de beste snelheden te behalen. In combinatie met het onderhoudspakket worden er dagelijks backups van je website gemaakt. De platformen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt. Mocht je website tijdelijk onbereikbaar zijn, dan volgt er onmiddellijk actie om het probleem op te lossen.

Ongewenste bezoekers: doei!

Tot slot wordt niet alleen de snelheid en uptime van je website bewaakt. Er wordt hard ook ingegrepen bij ongewenste bezoekers. Vreemde patronen worden automatisch geblokkeerd en ik help je met beschermende maatregelen die ervoor zorgen dat je website veilig blijft.

Waarom

Een prangende vraag?

Ik doe er alles aan je dezelfde dag nog van een reactie te voorzien. Zelfs buiten kantooruren. Soms lukt dat echter niet omdat je vraag wat complexer kan zijn.

Net een auto

Als je wilt dat je website ook in de toekomst goed blijft functioneren, dan is het belangrijk om goed onderhoud te verrichten.
Vergelijk het maar met het onderhoud van een auto. Wellicht een bijzondere vergelijking te noemen, maar het is hiermee makkelijk uit te leggen. Door je auto goed te laten onderhouden, kun je veel problemen voorkomen. Zo werkt het ook met een WordPress website. Goed onderhoud voorkomt serieuze problemen, maar het biedt net zoals bij een auto geen garanties. Het verkleind de kans dat je website niet meer functioneel werkt enorm. Daarnaast is de kans velen malen kleiner dat je website gehackt wordt.

Zelf gemaakt

Als je zelf een WordPress website hebt gemaakt of hebt laten maken bij een andere partij, scan ik eerst de volledige website.
Ik controleer de huidige WordPress versie, de veiligheid van plugins en wie de ontwikkelaar is. Als daar geen bijzonderheden uit voort komen kan de website toegevoegd worden aan één van de Managed WordPress hosting platformen.

WordPress Onderhoud

Ga zorgeloos online en wordt volledig ontzorgd met het WordPress Onderhoud.

Websites

Het online visitekaartje van jouw bedrijf of merk is de website vaak het eerste contactmoment met jouw klant.

Verder doorgroeien

Wordt volledig ontzorgd met de WordPress Hosting en het WordPress Onderhoud pakket. Geen zorgen dat er wat fout gaat. En als het fout gaat, wordt dat zo snel als mogelijk opgelost.

Aanvragen

Wil jij je WordPress Hosting vakkundig laten uitbesteden? Vraag dan snel naar de mogelijkheden. Ik help je graag!
Je website wordt op een super snelle Managed Cloud server gezet met mogelijkheden tot een volledige eigen server met ongekende mogelijkheden. Ik beoordeel of je website er klaar voor is en verhuis hem volledig kosteloos! Vul dan vandaag het formulier in.